# #
България, гр. Провадия, ул. С. Врачански 1 0899 855 010 pendoz_penev@abv.bg

Затворени хладилни танкове

Когато става дума за охлаждане на млякото, DeLaval предлага най-широката гама затворени танкове на пазара. Всички млекоохладителни танкове на DeLaval са изолирани с пяна с висока плътност, безвредна за околната среда, която предпазва от загуба на енергията отвътре. Сърцето на танка – изпарителят – позволява бърз топлообмен и най-кратко време за охлаждане. Всичко това е проектирано за да спестява пари и да защитава околната среда.

Модели затворени танкове на DeLaval – DXCE и DXCR

Хладилен танк DXCE

Хладилен танк DXCE е от висок клас, който осигурява бързо охлаждане и внимателно разбъркване, за да запази качеството на млякото

Бързото и ефективно охлаждане на млякото е единственият начин за запазване на качеството му и респективно цената му.

DeLaval предлага най-доброто от технологията “затворен танк” с моделите си DXCE

Спецификация:

Вместимост – от 1150 л. до 12 000 л

Бъркалка – движи се с минимална скорост

Овална форма

Широка охлаждаща повърхност

Двойно въртящ се капак, който може да се отваря вертикално или хоризонтално

Предимства:

С падане на температурата на млякото, то става все по-чувствително към механични въздействия, затова нашите бъркалки работят при минимална скорост. Специално проектираните остриета на бъркалките намаляват включването на въздух, за да се избегне образуването на свободни мастни киселини в млякото.

Бързото охлаждане на млякото  - отнема само 2 минути ниските температури, генерирани в долната част на резервоара да се разпределят точно през млякото.